custom-services-air-canada-v2Custom Services

Als u op zoek bent naar een koffer die kan worden afgestemd op uw specifieke eisen, dan is een persoonlijke NANUK koffer is de beste oplossing!

 

 

 

 

 

 


custom-interiors-v2-mobileFoam Interieur

Als uw apparatuur een op maat gemaakte oplossing vereist voor de ultieme bescherming, dan is ons aangepaste foam interieur dé oplossing. Aangepaste foam interieurs bieden absoluut de beste bescherming en ondersteuning voor uw gevoelige apparatuur. Zij zorgen ervoor dat er geen verschuiving van uw apparatuur voorkomt tijdens het transport binnenin onze robuuste beschermende koffers, die kunnen leiden tot krassen of beschadigingen. Aangepaste foam zorgt er tevens voor dat alle oppervlakken de juiste ondersteuning krijgen in onze duurzame beschermende koffers, ongeacht onregelmatige apparatuur geometrie.

 

 

 


Case Printing

Wat is nou een betere manier om uw merk te presenteren, dan het logo van uw bedrijf of product gedrukt in kleur op onze koffers te hebben? Stuur ons uw ontwerp en onze ervaren grafische ontwerpers zullen bekijken hoe het ontwerp op de meest effectieve en unieke manier gedrukt kan worden.

 

 

 

 


 

custom-panelsCustom Panels

Niet zomaar een waterdichte case: onze kofferinterieur specialisten kunnen u helpen om uw elektronische instrumenten op te nemen in Nanuk waterdichte koffers. Met ons geïntegreerde panel kit systeem kunt u optimaal profiteren van onze OEM behuizing oplossing. Geeft ons uw apparatuur specificaties en we zullen een innovatieve draagbare unit ontwikkelen die specifiek zijn toegesneden is op uw behoeften.

 

 

 

 


 

custom-colorKleuraanpassing

NANUK koffers worden aangeboden in maximaal 10 standaard kleuren, maar als één van onze standaard kleuren niet aan uw wensen voldoet, kan Plasticase een aangepaste kleur op basis van uw wensen* ontwikkelen. U biedt gewoon een kleurflyer aan en zullen we een perfecte match te maken.

* Minimale hoeveelheden zijn nodig voor aangepaste kleuren.

Facebook
Twitter
YouTube