Nanuk accessoiresNANUK ACCESSORIES

Plasticase geeft u graag de kracht van de keuze. Als het gaat om onze Nanuk accessoires, zijn er vele opties om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan gevoerde vakverdelers, plukschuim, waterdichte panel kits en een neopreen schouderriem. We streven ernaar om u te voorzien van een eerste klas ervaring in het veld.

 

 

 


plukschuimPlukschuim

Het plukschuim is gemaakt van hoogwaardig polyurethaanschuim. Het bestaat uit vierkante schuimblokjes die in verschillende configuraties kunnen worden verwijderd om de ultieme bescherming te bieden. Deze oplossing is ideaal als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om uw apparatuur te beschermen en te organiseren. Dit is één van de meest gekozen optie uit de Nanuk accessoires.

 

 

 

 


gevoerde vakverdelersGevoerde vakverdelers

Wanneer uw apparatuur overzichtelijk georganiseerd moet worden, dan zijn onze gevoerde vakverdelers de juiste keuze. Gemakkelijk te plaatsen met herpositioneerbare klittenband. Onze gevoerde vakverdelers zijn ontworpen om gemakkelijk te organiseren en om uw apparatuur te beveiligen.

Uit de Nanuk accessoires worden de vakverdelers vaak gekozen door gebruikers met wisselende apparatuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fotografen.

* Beschikbaar op NANUK 905-960 koffers.

 

 

 

 


 

waterproof panelkitAluminium/Lexan Panel Kits

Een aluminium of Lexan panel kit kan gemakkelijk gemonteerd worden in onze koffers dankzij ons geïntegreerde bezel systeem. Inbegrepen in onze aluminium panel kit is een 1/8 “dik aluminium paneel met RVS schroeven en een zelfklevende gestanste waterdichting pakking. Onze Lexan panel kit is vormgegeven door een 3/16 “dik polycarbonaat paneel met roestvrijstalen schroeven en een zelfklevende gestanste waterdichting pakking.

*Niet beschikbaar op NANUK 990 – 995 LONG Series.

 

 

 

 


 

schouderriemSchouderriem

Onze neopreen schouderband bevat Aircell ™ comfort technologie om vermoeidheid te verminderen bij het vervoeren van uw koffer. De schouderband kan eenvoudig bevestigd worden aan alle NANUK koffers zonder extra hardware.
Van alle te kiezen opties uit onze Nanuk accessoires, zorgt de schouderriem voor de meest comfort tijdens het reizen.

* Compatibel met NANUK 905-945 koffers.

 

 

 

 

 


TSA hangslotTSA Hangsloten

TSA hangsloten bieden de zekerheid van een hangslot, maar kunnen eenvoudig geopend en geïnspecteerd worden door beveiliging van de luchthaven en dan weer worden vergrendeld. Een visuele indicator laat u weten wanneer de koffer is geopend met een TSA sleutel.

Facebook
Twitter
YouTube